Boumatic RealTime powered by Nedap aktivitetsmåling

Aktivitets og sundhedsovervågning som måler aktivitet, inaktivitet, ædetid og drøvtygning, samt opdager brunst i tide.

 

Boumatic Realtime powered by Nedap aktivitetsmåling er Boumatics svar på aktivitets og sundhedsmåling, som måler aktivitet, inaktivitet, ædetid og drøvtygning. Samtidig opdages brunst i tide.

For at installere dette system i din bedrift er det eneste der kræves en internetforbindelse.

Boumatic Realtime powered by Nedap giver dig og dine medarbejdere mulighed for at udtrække lige nøjagtigt de statistikker og rapporter, som der er brug for.

Der er 5 års garanti på transpondere.

Der er mange fordele ved at vælge Realtime powered by Nedap aktivitetsmåling. Dine reproduktionsresultater forbedres, og det samme gælder koens sundhed, hvilket er med til at skabe en mere produktiv og bæredygtig besætning.

I og med man kan udtrække lige nøjagtigt de statistikker og rapporter som der er brug for, øges arbejdseffektiviteten og arbejdsglæden.

Realtime powered by Nedap aktivitetsmåling hjælper til at forbedre driftsstyringen. Aktivitetsmålingen opdager hurtigt hvis der er mistrivsel iblandt køerne, eller hvis der er køer i brunst. Dette giver besparelser på arbejdskraft og udgifter til dyrlægen.

Boumatic Realtime powered by Nedap aktivitetsmåling er en gennemprøvet teknologi, og giver dermed ro i sindet og ikke mindst en masse arbejdsglæde.

Realtime powered by Nedap aktivitetsmåling kan samarbejde med Herdmetric management program som er standard i Boumatics malkestalde.

Interesseret i at høre hvordan vi kan finde en løsning til dig og din stald, kontakt da meget gerne Michael 21758471.

Følg også meget gerne med på vores Facebook.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Boumatic RealTime powered by Nedap aktivitetsmåling”