Boumatic Realtime Activity

DU HAR FORTJENT DETTE helside-Boumatic

Find dine køer til tiden – ALTID

På et moderne kvægbrug kan brunstobservation være noget af en udfordring. Visuel observation er ressourcekrævende. Jo sværere det er at finde køer i brunst, desto mere tid og penge spilder du.

Med BouMatics RealTime Activity får du et selvstændigt system til aktivitetsovervågning, som er nemt at installere og betjene, og som altid giver dig adgang til de mest opdaterede data for besætningen. Så nu kan du mindske kælvningsintervallerne, maksimere besætningens overskud, og spare tid!

Bliv “RealTime” med BouMatic i dag og kom i gang med at inseminere dine køer og kvier tidl., og med større nøjagtighed end nogensinde før.

boumatic-ko-kalvBestilling af dit BouMatic RealTime Activity Systemer så let som 1-2-3!

1. Vælg din BouMatic RealTime Activity Starterpakke. Indeholder alt hvad du behøver for at begynde at aflæse din besætnings aktivitetstags.

2. Find ud af, om du har brug for en eller flere BouMatics realtime Activity udvidelses-pakker.

3. Vælg den type HeatSeeker™ II Real- lTime Activity bentag, der passer bedst til dit management, og find ud af, hvor mange tags og benstropper du har brug for til din besætning.

 

Nem installation / maksimal effektivitetheatseeker

Vi har to typer HeatSeekerTM II
RealTime Acti­vity Tags, så du kan vælge det, der passer bedst til dine behov:

HeatSeeker II RT
Et tag, til aktivitetsmåling, som giver dig mulighed for, at fokusere på besætningens daglige bevægelser.

HeatSeeker II RT+
Et tag med BÅDE aktivitetsovervågning OG ISO Radio Frequency Identification (RFID), så du også kan bruge det til identifikation i malkestalden!

cowtech-bundtekst-nov2016-800px