Management – Boumatic SmartDairy

smart-dairy-logo

Kvalitetsmaelk gennem teknologi™

Velkommen til SmartDairy

SmartDairy_coop_A4_EN

Fremtidens managementværktøj til mælkeproducenter præsenteres her med SmartDairy Management System fra BouMatic . SmartDairy management systemet indsamler og bearbejder køernes performancedata sikkert og pålideligt, samtidig med at der udarbejdes kundespecifikke tabeller og analyser af din mælkeproduktion.

I malkestalden kontrollerer SmartDairy: pulsering, mælkemåling og aftagning, så driftslederen kan vurdere og evaluere køernes, mælkeproduktionen og medarbejdernes effektivitet.

Til styring af effektiv kotrafik, kontrollerer SmartDairy ind- og udgangslåger i malkestald samt separationslåger og hold-inddelingsslåger. SmartDairy aktivitet med HeatSeeker ™ II -teknologi anvender den mest avancerede ISO -RFID aktivitets- og overvågningsteknologi til at hjælpe med at identificere, når en ko er i brunst.

SmartDairy kan ligeledes håndtere mælkens vej gennem kølesystemet, for opnåelse af højest mulig effektivitet, og koens helbred og komfort hjælpes på vej med klovplejesystemer og foderstationer.

Kontakt din BouMatic forhandler om at bygge den ideelle SmartDairy løsning til din mælkeproduktion.

cowtech-bundtekst-nov2016-800px