om os

historien bag cowtech

Martin startede Cowtech tilbage i 2005, hvor han det første lille år var eneste mand i firmaet. I slutningen af 2006 ansatte han den første montør, og ret hurtigt efter blev montør nummer to ansat, og som årene er gået ligger vi nu på en ret stabil flok på 10-11 dygtige medarbejdere. I 2011 kom Bjarne ind i Cowtech som medejer af firmaet.

Cowtech har siden begyndelsen været forhandler af Boumatic og Strangko malkestalde, og med årene er sortimentet blevet udvidet med forskellige produkter inden for staldteknik. Det betyder også, at vi den dag i dag kan levere en komplet malkestald inkl. kodriver, sengebåse, madrasser, ventilation, højtrykskøl, udmugning ect.

Et hold af stærke medarbejdere

Cowtech består af en blandet skare på 10 medarbejdere med hver deres spidskompetence. Erfarings og uddannelsesmæssigt er vi vidt forskellige, og det er bla. det der gør os til et stærkt team som dækker bredt. Vores hovedområde ligger selvfølgelig inden for malkestalde og stald teknik, men vi kan også mange andre ting. I vores smedeværksted producerer vi også emner som intet har at gøre med malke og staldteknik, det er egentlig bare fantasien som sætter grænsen.

Martin Christensen

Direktør, Ejer

Bjarne Bang Nielsen

Servicechef, Ejer

Jette Christensen

Teknisk designer, administrativ medarbejder

Sebastian Hedemand Højen

Servicetekniker

Poul Byskov Krogh

Servicetekniker

Dennis Lundsgaard Højen

Servicetekniker

Emil Kolding Nielsen

Smed/montør

Birgit Sommer

Lagermedarbejder

Svend Erik Nielsen

Lagermedarbejder