Sengebøjler

  • Fleksible sengebøjler fra irske Easyfix som er kendte for at levere staldudstyr hvor der er tænkt på dyrenes velfærd og komfort. 

Hos Cowtech forhandler vi de verdenskendte sengebøjler fra Easyfix. Sengebøjlerne kan leveres i 3 forskellige modeller og i 3 forskellige farver. Forskellen på de 3 modeller er antallet af bøjninger på plastrøret. Calm har ingen bøjning, Siesta har 1 bøjning og Dream har 2 bøjninger. Alle 3 modeller kan leveres i de 3 forskellige farver; rød, grøn eller blå.

Sengebøjlernes fleksibilitet og de patenteret gummikoblinger gør, at selv store køer ligger korrekt og komfortabelt. Koen lægger sig korrekt og ligger dermed i længere perioder, hvilket er med til at øge mælkeproduktionen.

Bøjlerne er konstrueret med et lukket loop, hvilket øger holdbarheden af bøjlerne, men giver også koen god plads til at komme ud og ind af sengebåsen. Samtidig gør loopet sengebøjlerne sikre i brug, i og med der ingen skarpe ender er, og dermed intet at komme til skade på for hverken ko eller mennesker.

Sengebøjlerne er vedligeholdelsesfrie, og Easyfix giver 10 års garanti på sengebøjlerne.

Siden 2009 har Easyfix solgt 350.000 sengebøjler i 50 lande over hele verden.

Hos Cowtech har vi et bredt udvalg af staldinventar heriblandt flere produkter fra Easyfix, se meget mere her.

Følg gerne med på vores Facebook.

Interesseret i at høre hvordan vi kan finde en løsning til dig og din stald, kontakt da meget gerne Jens-Aage 21716156 eller Michael 21758471.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sengebøjler”

Du kunne også være interesseret i...