Streamline 360EX

Boumatic Streamline 360EX er en stærk malke karrusel produceret i Europa. 

Boumatic Streamline 360EX malkekarrusel er en stærk malkekarrusel produceret i Europa. Streamline 360EX er konstrueret med lave kabinetter, hvilket er meget ko venligt,

Der er tænkt meget på sikkerhed, komfort og effektivitet under konstruktionen af Streamline 360EX malkekarrusellen, og det gælder  for både malkeren og koen;

Den V-formede indgang giver mere plads til den enkelte ko ved påstigning, og gør det dermed endnu lettere for koen, samtidig minimere det behovet for at stoppe eller sænke farten for de langsommere køer. Skulle der dog være en ko som ikke er kommet helt ind på platformen ved påstigning, er der indbygget et sikkerhedssystem som stopper karrusellen indtil koen er sikkert ombord på karrusellen.

I Boumatic Streamline 360EX malkekarrusel er rumprail og kickrail er konstrueret således at de passer perfekt efter koens anatomi, dette forhindrer dermed spark fra koen. I og med at det er konstrueret efter koens anatomi sikrer det koen en perfekt position, og giver dermed malkeren bedre adgang til yveret.

Malkeudstyret er gemt væk i kabinettet eller under dæk, hvilket sikrer en god hygiejne og gør det nemt at vedligeholde. Streamline 360EX kommer med en vedligeholdelsesfri Blom undervogn.

Betondækket på Streamline 360EX er konstrueret med fald væk fra malkeren, dette gør det nemmere for malkeren at gøre betondækket rent, og koen vil automatisk stille sig i en position så malkeren har nem adgang til yveret. 

Boumatic Streamline 360EX malkekarrusel leveres i galvaniseret stål.

Interesseret i at høre mere om Boumatic Streamline 360EX malkekarrusellen, kontakt da meget gerne Michael 21758471 eller Martin 21754310.

Det kunne også være at, en af Boumatics andre malkestalde passer bedre til dit behov, se meget mere her

Følg også gerne med på vores Facebook 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Streamline 360EX”