Xcalibur 90LX

BouMatics topmodel produceret i USA. . 

Boumatic Xcalibur 90LX malkestald - Topmodellen produceret i USA. 

En enkelt og overlegen parallel malkestald, der går ud over robusthed for at sætte branchestandarden. Xcalibur 90LX tilbyder et uovertruffen heavy duty design, ko-komfort og effektivitet.

Kvalitetskonstruktion og et bolt-sammen design betyder hurtig installation. Ingen on-site svejsning af galvaniseret materiale, hvilket eliminerer potentialet for korrosion. Boumatic Xcalibur 90LX er konstrueret uden ned-støbte skillelåger for at forbedre ko trafikken og sikkerheden, dermed øget mælkeproduktion.

Kraften og styrken i 90LX er kombineret med stor fokus på koens komfort, bla. er der god plads til hver ko, hvilket gør det til en ægte Boumatic Xcalibur 90LX malkestald.

Hver koplads er konstrueret med udgangspunkt i koens trivsel og komfort. Der er bla. monteret gummibeskyttere for at skåne koens skuldre.  

Boumatic Xcalibur 90XL malkestald er konstrueret så den er nem at rengøre, og dermed tidsbesparende uden at gå på kompromis. 

Enkelt og eksklusivt design med kabinetter i rustfrit stål. 

Leveres både med og uden kabinetter. 

Boumatic Xcalibur 90LX malkestald er en pålidelig og holdbar parallelstald, som er ideel til en eksisterende stald såvel som nybyg. 

Er dette ikke lige stalden for dig, så se her hvad vi ellers kan tilbyde af malkestalde.

Interesseret i at høre mere om denne type malkestald kontakt da meget gerne Michael 21758471 eller Martin 21754310.

Følg os også gerne på Facebook.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Xcalibur 90LX”