Komadras Jupiter F

Komdras Jupiter F er en 60mm tyk madras med indbygget brystbom og støttepuder i siderne, som sikrer at koen ligger korrekt.

Komadras Jupiter F fra Easyfix er en lækker 60mm tyk komadras med indbygget brystbom og støttepuder i siderne, som sikrer at koen ligger korrekt og behageligt. Når koen ligger behageligt ligger hun også i længere tid, og dermed højnes mælkeproduktionen.

Jupiter F har en 45mm latex kerne (Memory Foam), og denne latex kerne er pakket ind i en forsejlet vandtæt "pose", som beskytter latexkernen. På toppen er der en gummi topdug som er helt vandtæt. Topdugen beskytter madrassen, og sikrer en høj hygiejne.

Komadrassen er konstrueret med fald bagud, så evt. væske render væk fra madrassen. Det sikrer en tør madras samt god hygiejne.

Jupiter F er nem at montere pga. den skjulte "puzzle lynlås".

Madrassen kan leveres i to forskellige bredder; 120cm og 125cm.

Easyfix tilbyder 10 års garanti på komadras Jupiter F, hvilket vidner om at dette er en kvalitetsmadras som de står inde for.

Se flere af vores staldinventar produkter her, heri blandt flere fra Easyfix

Interesseret i at høre hvordan vi kan finde en løsning til dig og din stald, kontakt da meget gerne Jens-Aage 21716156 eller Michael 21758471.

Følg også meget gerne med på vores Facebook.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Komadras Jupiter F”

Du kunne også være interesseret i...