Spaltegummi

Spaltegummi fra Easyfix til montage på både nye og eksisterende betonspalter, Særdeles velegnet til opsamlingspladsen. Spaltegummiet laves på mål.

Spaltegummi fra Easyfix til montage på både nye og eksisterende betonspalter.

Spaltegummi er særdeles velegnet til spalter på opsamlingspladsen ved malkecenteret.

Fra den 1. juli 2024 er det lovpligtigt med eftergiveligt gulv på opsamlingspladsen ved malkestald og malkerobot. Spaltegummi opfylder de nye lovkrav.

Har man ikke spalter på opsamlingspladsen, men i stedet fast betongulv, gælder samme lovkrav. Så skal man kigge på disse gummimåtter i stedet for.

Nem montage, da spaltegummiet kiles fast på spalterne med de indstøbte "Easy to fit" gummikiler. Det laves på mål efter spalternes størrelse - vi kommer ud og måler op.

Spaltegummi er lavet af naturgummi af højeste kvalitet, og reducerer risikoen for skader og ømme ben hos køerne, og mindsker dermed udgiften til dyrlæge.

Sikrer højere dyrevelfærd og komfort hos køerne.

Kommer i 2 forskellige varianter:

  • SR: Meget skridsikker profil, som er den vi anbefaler til opsamlingspladsen og ved foder for-værket.
  • SDR: Overfladen er en glat og blød profil, som sikre et renere, tørrere og sundere miljø for køerne. Velegnet til passager og gangbroer

Easyfix har produceret spaltegummi siden 1996, og har solgt spaltegummi over hele verden.

Easyfix tilbyder 5 års garanti.

Se også vores andre produkter fra Easyfix her

Interesseret i at høre mere om en løsning til opsamlingspladsen og evt. få et uforpligtende besøg, kontakt da meget gerne Jens-Aage 21716156 eller Michael 21758471

Følg os også meget gerne på Facebook.

 

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spaltegummi”